Tilläggstjänster

AEM Supply Line i Stockholm

AEM SUPPLY LINE är förhandlaren mellan restauratören och leverantörerna. Efter många års förhandlingar har A.E.M lyckats förhandla fram marknadens absolut bästa avtal inom olika segment. Vi vet att som företagare är det det svårt att hinna med allt och har därför skapat en genomtänkt plan med ett tydligt upplägg. Hos oss får ni en handläggare som sköter alla era frågor gällande era avtal. Vi ser till att ni varje år får det bästa avtalet för respektive tjänst oavsett förutsättningarna.

Nyckelpersoner är svaret

På A.E.M tror vi att drivkraften hos ett framgångsrikt varumärke är människorna bakom. Vi har befintliga experter och anslutningar till experter inom följande områden i hela Sverige: Allmänna chefer Fackmän i restaurangbranschen Arbetsagenter Marknadsföring och PR Fastighetsmäklare Revisorer Franchiseadvokater

Vanliga frågor

Hur kan jag driva ett framgångsrik företag? Brinner jag för att äga mitt eget företag? Är jag villig att, och kan följa, ett beprövat system? Har jag en stark arbetsetik och en drivkraft för att lyckas? Är jag villig att alltid driva mina restauranger till nästa nivå och anställa ett team som är 100% dedikerade? Det kräver en unik blandning av affärssinne, motivation, kapital och ett åtagande att lyckas

AEM Groups Utvecklingstjänster

A.E.M Group hjälper varumärket att utveckla praktiska planer för expansion med mätbara resultat. Vi hjälper till med: Ledningsrådgivning En av de största övergångarna för att skapa ett framgångsrikt företag är att omvandlas från entreprenör till företagsledare. Som företagare måste du tänka på allt från kvalitet på mat till att få ordning på ekonomi, personal och din marknadsplan. Vi på A.E.M Group tillhandahåller råd om hur du bygger det bästa ledande teamet för succé.

Från ide till lönsamhet

A.E.M Group ger råd om att anställa, utveckla och behålla högkvalitativa team med ett intresse av att leverera 100% på kundupplevelse, 100% av tiden och på 100% av volymerna.
Hör av dig till oss så berättar vi mer!