Melker Andersson
Efter att ha drivit restauranger och utvecklat krogar i över 25 år så kan man det så pass bra att det sitter i ryggmärgen. Arbeta hårt med likasinnade människor och var noga med att kvalitén alltid prioriteras. Känslan ligger i mjuka värden genom hela företaget. Att använda fräscha råvaror av högsta klass, ha medarbetare som älskar sitt arbete, skaffa en stark och tydlig profil och det viktigaste av allt: att ALDRIG vara nöjd. * Finalist i Årets Kock, 1987, 1988, 1990 * Medlem i Svenska Kocklandslaget, 1992 – 1996 * Årets viltkock, 1992 * Årets köttkock, 1993 * Bocuse d’Or, 1995, silvermedalj * Gastronomiska akademiens guldmedalj, 1995 * Kockarnas Kock, 1995 * Kock-VM, 1995, silvermedalj * En stjärna i Guide Michelin för Fredsgatan 12 sedan 1997 * Traditions & Qualité – Les Grandes Tables du Monde, 2003